Keuken & foodservice

Crebocode Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
23426 - - -

De beginnend beroepsbeoefenaar heeft een gastvrije, servicegerichte en flexibele houding, is representatief en werkt vanuit het perspectief van tevreden gasten. Alle activiteiten zijn gericht op het realiseren van de behoeften en verwachtingen van gasten binnen de kaders van de bedrijfsformule en het gastvrijheidsconcept. De beginnend beroepsbeoefenaar is coöperatief, communicatief, sociaal vaardig en collegiaal en kan zowel zelfstandig als in een team werken. Voor de werkzaamheden in de keuken is de beginnend beroepsbeoefenaar motorisch vaardig en gefocust en gaat die planmatig te werk ten behoeve van een goede voortgang. De manier van werken is efficiënt en op duurzaamheid gericht. In contact met de gast toont de beginnend beroepsbeoefenaar een open houding, is die representatief, informatief en komt die de gast zoveel mogelijk tegemoet in diens wensen zonder de bedrijfsdoelstellingen uit het oog te verliezen. Het is noodzakelijk dat de beginnend beroepsbeoefenaar kan omgaan met piekbelasting en de hectiek van het werk. De beginnend beroepsbeoefenaar kan goed meebewegen met de processen in en om de keuken, toont doorzettingsvermogen en is bereid zich extra in te zetten. Daarbij is die zich bewust van de impact van niet reguliere werktijden en de fysieke, soms hectische werkuitvoering op diens gezondheid. De beginnend beroepsbeoefenaar houdt bij de werkuitvoering rekening met de voorschriften op het gebied van veiligheid, arbo, persoonlijke hygiëne, HACCP-richtlijnen, milieuzorg en duurzaamheid.

Code Titel
Geen documenten gevonden
Kwalificaties
Crebo Kwalificatie Niveau Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
27060 Kok 2 01-01-0001 - -
27061 Medewerker foodservice 2 01-01-0001 - -
27062 Zelfstandig werkend kok 3 01-01-0001 - -
27063 Allround medewerker foodservice 3 01-01-0001 - -
27064 Gespecialiseerd kok 4 01-01-0001 - -
27065 Leidinggevende keuken 4 01-01-0001 - -
27066 Manager foodservice 4 01-01-0001 - -