Keuken
Crebocode | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot |
---|---|---|---|
23085 | 01-08-2015 | - | - |
De medewerker in de keuken is service- en teamgericht en moet goed kunnen plannen, corrigeren en organiseren. De medewerker in de keuken is bewegingsvaardig, een noodzakelijke voorwaarde voor het uitvoeren van zijn taken. Hij is communicatief en sociaal vaardig in de omgang met zijn directe collega’s. Zijn manier van werken is efficiënt en op duurzaamheid gericht. De medewerker in de keuken moet goed om kunnen gaan met piekbelasting. Hij moet tijdens piekbelastingen kunnen meebewegen met de processen in de keuken. Daarbij moet hij zijn motorische vaardigheden goed blijven uitvoeren en communiceren met collega's, zodat er geen onduidelijkheden ontstaan in de voortgang van de processen.
Code | Titel | |
---|---|---|
C0021 | Koken in de horeca | arrow_forward |
Crebo | Kwalificatie | Niveau | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot |
---|---|---|---|---|---|
25180 | Kok | 2 | 01-08-2015 | - | - |
25182 | Zelfstandig werkend kok | 3 | 01-08-2015 | - | - |
25179 | Gespecialiseerd kok | 4 | 01-08-2015 | - | - |
25181 | Leidinggevende keuken | 4 | 01-08-2015 | - | - |