Bereiden van eenvoudige gerechten
Code | SBU | Aard van keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Certificaten | Beroepsvereisten |
---|---|---|---|---|---|---|
K1014 | 240 | Verbredend | 01-10-2018 | - | Nee | Nee |
In dit keuzedeel komen vaardigheden aan bod die nodig zijn om eenvoudige gerechten te bereiden. Ook de presentatie van het gerecht en het opmaken van het bord komen aan de orde, evenals de hygiëne in de keuken.
SBB
Toon eerdere overlapchecks
Geen overlap
Ondoelmatige overlap
Code | Titel | Resultaat |
---|
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Dit keuzedeel is ontwikkeld voor deze kwalificatie. Er kan daarom geen sprake zijn van ondoelmatige overlap.
Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
Kerntaken en Werkprocessen
Gekoppelde kwalificaties
Crebo | Kwalificatie | Dossier | Niveau | Inschrijven tot |
---|---|---|---|---|
25845 | Adviseur duurzame leefomgeving | Duurzame leefomgeving | 4 | - |
25843 | Allround hospitality medewerker | Hospitality | 3 | - |
25609 | Allround medewerker facilitaire dienstverlening | Facilitaire dienstverlening | 3 | - |
25741 | Assistent dienstverlening | Entree | 1 | - |
25251 | Assistent dienstverlening en zorg | Entree | 1 | - |
25251 | Assistent dienstverlening en zorg | Entree | 1 | - |
25252 | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie | Entree | 1 | - |
25252 | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie | Entree | 1 | - |
25742 | Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie | Entree | 1 | - |
25608 | Facilitair leidinggevende | Facilitaire dienstverlening | 4 | - |