Bereiden van eenvoudige gerechten

Code SBU Aard van keuzedeel Geldig vanaf Inschrijven tot Certificaten Beroepsvereisten
K1014 240 Verbredend 01-10-2018 - Nee Nee

In dit keuzedeel komen vaardigheden aan bod die nodig zijn om eenvoudige gerechten te bereiden. Ook de presentatie van het gerecht en het opmaken van het bord komen aan de orde, evenals de hygiëne in de keuken.

Toon eerdere overlapchecks Verberg eerdere overlapchecks
Geen overlap
Ondoelmatige overlap
Code Titel Resultaat
Doe de overlapcheck voor dit keuzedeel

Er is geen kwalificatie gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Voert voorbereidende werkzaamheden uit
Bereidt eenvoudige gerechten en werkt ze af voor uitgifte
Voert afrondende werkzaamheden uit
Gekoppelde kwalificaties
Crebo Kwalificatie Dossier Niveau Inschrijven tot
25845 Adviseur duurzame leefomgeving Duurzame leefomgeving 4 -
25843 Allround hospitality medewerker Hospitality 3 -
25609 Allround medewerker facilitaire dienstverlening Facilitaire dienstverlening 3 -
25741 Assistent dienstverlening Entree 1 -
25251 Assistent dienstverlening en zorg Entree 1 -
25251 Assistent dienstverlening en zorg Entree 1 -
25252 Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie Entree 1 -
25252 Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie Entree 1 -
25742 Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie Entree 1 -
25608 Facilitair leidinggevende Facilitaire dienstverlening 4 -