Vegan keuken

Code SBU Aard van keuzedeel Geldig vanaf Inschrijven tot Certificaten Beroepsvereisten
K1337 240 Verdiepend 22-07-2022 - Nee Nee

In dit keuzedeel leer je over het telen in lagen in een gedeeltelijke of volledig afgesloten ruimtes. Je leert werken met de verschillende specialistische systemen, wat er nodig is om klimaat, specifieke belichting en bemesting te regelen. Je leert welke apparaten en technieken er worden toegepast voor teelt in een vertical farm.

Lentiz en SBB

Toon eerdere overlapchecks Verberg eerdere overlapchecks
Geen overlap
Ondoelmatige overlap
Code Titel Resultaat
Doe de overlapcheck voor dit keuzedeel

Er is geen kwalificatie gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Dit keuzedeel is ontwikkeld voor deze kwalificatie. Er kan daarom geen sprake zijn van ondoelmatige overlap.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

STATUS: Leverbaar
Deze licentie geeft je toegang tot keuzedeel module 'Vegan keuken' in de online leeromgeving: SVH Horecatalent. Het is een opzichzelfstaande leeromgeving, voorzien van fris, modern en up-to-date lesmateriaal en geeft daarnaast de mogelijkheid tot het creëren van eigen leerlijnen. Met het doorlopen…
STATUS: Leverbaar
Vegan eten is hipper dan ooit! Waar het 10 jaar geleden nog een geitenwollensokken-imago had, duiken er nu steeds meer hippe vegan restaurantjes op. Om de plantaardige sterren van de hemel te kunnen koken, zul jij je als kok moeten verdiepen in deze vegan wereld. Je moet leren hoe je zonder al die…
STATUS: Leverbaar
Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Ontwikkelt ideeën en recepten voor vegan producten, gerechten en menu’s
Bereidt vegan producten, gerechten en menu’s
Ontwikkeld voor kwalificatie(s)
Crebo Kwalificatie Dossier Niveau
25179 Gespecialiseerd kok Keuken 4 -
25181 Leidinggevende keuken Keuken 4 -
25182 Zelfstandig werkend kok Keuken 3 -