Wijnkennis 1
Code | SBU | Aard van keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Certificaten | Beroepsvereisten |
---|---|---|---|---|---|---|
K0187 | 240 | Verbredend | 01-03-2016 | - | Nee | - |
Dit keuzedeel geeft de medewerker bediening basiskennis over wijnen en praktische vaardigheden om veel voorkomende wijnen te beoordelen op enkele kenmerken.
SBB
Toon eerdere overlapchecks
Geen overlap
Ondoelmatige overlap
Code | Titel | Resultaat |
---|
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Dit keuzedeel is ontwikkeld voor deze kwalificatie. Er kan daarom geen sprake zijn van ondoelmatige overlap.
Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
STATUS: Leverbaar
Kerntaken en Werkprocessen
Gekoppelde kwalificaties
Crebo | Kwalificatie | Dossier | Niveau | Inschrijven tot |
---|---|---|---|---|
25176 | 1e Medewerker fastservice | Fastservice | 3 | - |
25843 | Allround hospitality medewerker | Hospitality | 3 | - |
25168 | Gastheer/-vrouw | Bediening | 2 | - |
25180 | Kok | Keuken | 2 | - |
25181 | Leidinggevende keuken | Keuken | 4 | - |
25177 | Manager/bedrijfsleider fastservice | Fastservice | 4 | - |
25178 | Medewerker fastservice | Fastservice | 2 | - |
25701 | Medewerker vers | Vers: Vakmanschap & ambacht | 2 | - |
25700 | Ondernemer vers | Vers: Leidinggeven & ambacht | 4 | - |
25702 | Traiteur vers | Vers: Vakmanschap & ambacht | 3 | - |