Wijnkennis 1
Code | SBU | Aard van keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Certificaten | Beroepsvereisten |
---|---|---|---|---|---|---|
K0187 | 240 | Verbredend | 01-03-2016 | - | Nee | - |
Dit keuzedeel geeft de medewerker bediening basiskennis over wijnen en praktische vaardigheden om veel voorkomende wijnen te beoordelen op enkele kenmerken.
SBB
Toon eerdere overlapchecks
Geen overlap
Ondoelmatige overlap
Code | Titel | Resultaat |
---|
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
STATUS: Leverbaar
Kerntaken en Werkprocessen
Gekoppelde kwalificaties
Crebo | Kwalificatie | Dossier | Niveau | Inschrijven tot |
---|---|---|---|---|
25176 | 1e Medewerker fastservice | Fastservice | 3 | - |
25843 | Allround hospitality medewerker | Hospitality | 3 | - |
25168 | Gastheer/-vrouw | Bediening | 2 | - |
25180 | Kok | Keuken | 2 | - |
25181 | Leidinggevende keuken | Keuken | 4 | - |
25177 | Manager/bedrijfsleider fastservice | Fastservice | 4 | - |
25178 | Medewerker fastservice | Fastservice | 2 | - |
25701 | Medewerker vers | Vers: Vakmanschap & ambacht | 2 | - |
25700 | Ondernemer vers | Vers: Leidinggeven & ambacht | 4 | - |
25702 | Traiteur vers | Vers: Vakmanschap & ambacht | 3 | - |