Wijnkennis 1

Code SBU Aard van keuzedeel Geldig vanaf Inschrijven tot Certificaten Beroepsvereisten
K0187 240 Verbredend 01-03-2016 - Nee -

Dit keuzedeel geeft de medewerker bediening basiskennis over wijnen en praktische vaardigheden om veel voorkomende wijnen te beoordelen op enkele kenmerken.

Toon eerdere overlapchecks Verberg eerdere overlapchecks
Geen overlap
Ondoelmatige overlap
Code Titel Resultaat
Doe de overlapcheck voor dit keuzedeel

Er is geen kwalificatie gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

STATUS: Leverbaar
Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Beschrijft wijnen
Levert een bijdrage aan de samenstelling van wijn- spijscombinaties
Gekoppelde kwalificaties
Crebo Kwalificatie Dossier Niveau Inschrijven tot
25176 1e Medewerker fastservice Fastservice 3 -
25843 Allround hospitality medewerker Hospitality 3 -
25168 Gastheer/-vrouw Bediening 2 -
25180 Kok Keuken 2 -
25181 Leidinggevende keuken Keuken 4 -
25177 Manager/bedrijfsleider fastservice Fastservice 4 -
25178 Medewerker fastservice Fastservice 2 -
25701 Medewerker vers Vers: Vakmanschap & ambacht 2 -
25700 Ondernemer vers Vers: Leidinggeven & ambacht 4 -
25702 Traiteur vers Vers: Vakmanschap & ambacht 3 -