Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Crebocode Niveau Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
25252 1 01-08-2015 01-08-2022 01-08-2025

De assistent horeca, voeding of voedingsindustrie werkt in verschillende sectoren, zoals de voedings- en mengvoederindustrie, horeca en de sector brood- en banket. Hij werkt met uiteen lopende voedingsmiddelen. In de horeca, voedingsindustrie en de sector brood en banket zijn dat versproducten, in de mengvoederindustrie gaat het om basisingrediënten van mengvoeders. In de horeca werkt hij in uiteen lopende bedrijven, zoals een restaurant, zalencomplex, café, fastservice-bedrijf, cateringbedrijf of kiosk met voedingsmiddelen. In de sector brood en banket werkt hij in een grootbedrijf of in het kleinbedrijf bij een ambachtelijke brood- en/of banketbakkerij of bij een patisserie. In dat geval werkt hij in de ruimte achter de winkel. Hij assisteert bij de productie, verwerking en verpakking van voedingsmiddelen. Hij werkt hygiënisch. Hij heeft aandacht voor de kwetsbaarheid en de bederfelijkheid van voedingsmiddelen. Ook gaat hij op een correcte wijze om met leveranciers en chauffeurs waar hij mee te maken krijgt.

Code Titel
Geen documenten gevonden
Doe de overlapcheck voor deze kwalificatie

Er is geen keuzedeel gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Dit keuzedeel is ontwikkeld voor deze kwalificatie. Er kan daarom geen sprake zijn van ondoelmatige overlap.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Er is (nog) geen leermiddel beschikbaar in de leermiddelen catalogus. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Bereidt (assisterende) werkzaamheden voor
Voert (assisterende) werkzaamheden uit
Meldt zich ter afsluiting van zijn (assisterende) werkzaamheden af
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
Maakt voedingsproducten klantgereed
Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Keuzedelen
Code Keuzedeel Geldig vanaf Inschrijven tot
K1014 Bereiden van eenvoudige gerechten 24-01-2020 -
K0022 Digitale vaardigheden basis 24-01-2020 -
K0028 Duurzaamheid in het beroep A 24-01-2020 -
K0984 Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs 24-01-2020 -
K0802 Engels A2/B1 24-01-2020 -
K0803 Engels B1/B2 24-01-2020 -
K0985 Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs 24-01-2020 -
K0986 Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs 24-01-2020 -
K0987 Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs 24-01-2020 -
K0508 Fries in de beroepscontext A1 24-01-2020 -