Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie
Crebocode | Niveau | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot |
---|---|---|---|---|
25252 | 1 | 01-08-2015 | 01-08-2022 | 01-08-2025 |
De assistent horeca, voeding of voedingsindustrie werkt in verschillende sectoren, zoals de voedings- en mengvoederindustrie, horeca en de sector brood- en banket. Hij werkt met uiteen lopende voedingsmiddelen. In de horeca, voedingsindustrie en de sector brood en banket zijn dat versproducten, in de mengvoederindustrie gaat het om basisingrediënten van mengvoeders. In de horeca werkt hij in uiteen lopende bedrijven, zoals een restaurant, zalencomplex, café, fastservice-bedrijf, cateringbedrijf of kiosk met voedingsmiddelen. In de sector brood en banket werkt hij in een grootbedrijf of in het kleinbedrijf bij een ambachtelijke brood- en/of banketbakkerij of bij een patisserie. In dat geval werkt hij in de ruimte achter de winkel. Hij assisteert bij de productie, verwerking en verpakking van voedingsmiddelen. Hij werkt hygiënisch. Hij heeft aandacht voor de kwetsbaarheid en de bederfelijkheid van voedingsmiddelen. Ook gaat hij op een correcte wijze om met leveranciers en chauffeurs waar hij mee te maken krijgt.
Code | Titel | |
---|---|---|
Geen documenten gevonden |
Er is (nog) geen leermiddel beschikbaar in de leermiddelen catalogus. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
Code | Keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot |
---|---|---|---|
K1014 | Bereiden van eenvoudige gerechten | 24-01-2020 | - |
K0022 | Digitale vaardigheden basis | 24-01-2020 | - |
K0028 | Duurzaamheid in het beroep A | 24-01-2020 | - |
K0984 | Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs | 24-01-2020 | - |
K0802 | Engels A2/B1 | 24-01-2020 | - |
K0803 | Engels B1/B2 | 24-01-2020 | - |
K0985 | Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs | 24-01-2020 | - |
K0986 | Frans A2/B1 in het beroepsonderwijs | 24-01-2020 | - |
K0987 | Frans B1/B2 in het beroepsonderwijs | 24-01-2020 | - |
K0508 | Fries in de beroepscontext A1 | 24-01-2020 | - |