Medewerker vers

Crebocode Niveau Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
25701 2 01-08-2021 - -

De medewerker vers bewerkt en verwerkt versproducten. Hij gebruikt standaard handelingen aan de versproducten en wat daarbij komt kijken. Hij heeft daarbij oog op de wensen en behoeften van klanten met het aanbod aan versproducten. Hij levert producten aan klanten en is hierbij servicegericht. De medewerker vers communiceert met collega's over voorraad, afhandeling van klachten en wanneer de kwaliteit van de versproducten afwijken.

Code Titel
Geen documenten gevonden
Doe de overlapcheck voor deze kwalificatie

Er is geen keuzedeel gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Dit keuzedeel is ontwikkeld voor deze kwalificatie. Er kan daarom geen sprake zijn van ondoelmatige overlap.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Er is (nog) geen leermiddel beschikbaar in de leermiddelen catalogus. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Be- en/of verwerkt versproducten
Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
Presenteert versproducten
Verzorgt de uitstraling van de locatie
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
Slaat versproducten op
Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
Keuzedelen
Code Keuzedeel Geldig vanaf Inschrijven tot
K0003 ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 01-08-2021 -
K0790 Belevingsgericht werken 01-08-2021 -
K0022 Digitale vaardigheden basis 01-08-2021 -
K0959 Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs 01-08-2021 -
K0960 Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs 01-08-2021 -
K0961 Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs 01-08-2021 -
K1490 Duurzaam handelen in de beroepspraktijk geschikt voor niveau 2 - -
K0029 Duurzaamheid in het beroep B 01-08-2021 01-01-2026
K0032 Eetcultuur en -wensen 01-08-2021 -
K0984 Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs 01-08-2021 -