Meewerkend horeca ondernemer

Crebocode Niveau Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
25185 4 01-08-2015 - -

De Meewerkend horeca ondernemer is oprichter, eigenaar en/of bedrijfsleider van een (kleinschalig) restaurant, café of bar. Hij is belast met de operationele leiding van het bedrijf. Hij werkt mee aan de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Tot slotte creëert en bewaakt de Meewerkend horeca ondernemer de sfeer vanuit het gastvrijheidsconcept en sociaal-hygiënisch beleid en benadert op basis hiervan de gasten. De Meewerkend horeca ondernemer werkt in een context waarin hij veel contact heeft met internationale gasten.

Code Titel
Geen documenten gevonden
Doe de overlapcheck voor deze kwalificatie

Er is geen keuzedeel gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

STATUS: Leverbaar
Begroten van financiën
STATUS: Leverbaar
Bewaken van financiën
STATUS: Leverbaar
BPV/BSP-opdrachtenboek
STATUS: Leverbaar
Ondernemer Horeca: Commerciële activiteiten (marketingmix)
STATUS: Leverbaar
Ondernemer Horeca: Commerciële activiteiten (promotie)
1 - 5 van 15
Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Ontwikkelt een ondernemingsplan
Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
Implementeert het ondernemingsplan
Maakt marktanalyse
Voert commerciële activiteiten uit
Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Maakt een operationeel plan
Plant en verdeelt de werkzaamheden
Begroot financiën
Bewaakt financiën
Stuurt medewerkers aan
Voert intern formele gesprekken
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
Ontvangt en informeert/adviseert de gast
Neemt de bestelling op en serveert deze
Maakt dranken serveergereed
Bereidt gerechten
Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
Creëert en bewaakt sfeer
Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
Sluit het bedrijf af
Gekoppelde keuzedelen
Code Keuzedeel Koppeling vanaf Koppeling tot
K0263 ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 01-03-2016 -
K0790 Belevingsgericht werken 04-01-2018 01-10-2018
K0957 Bierkennis 01-04-2018 -
K0023 Digitale vaardigheden gevorderd 01-03-2016 -
K0024 Diversiteit 29-01-2022 -
K0959 Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs 01-04-2018 -
K0960 Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs 01-04-2018 -
K0961 Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs 01-04-2018 -
K0025 Duits in de beroepscontext A2 01-03-2016 01-10-2018
K0026 Duits in de beroepscontext B1 01-03-2016 01-10-2018