Vakbekwaam medewerker vers
Crebocode | Niveau | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot |
---|---|---|---|---|
25703 | 3 | 01-08-2021 | - | - |
De beginnend beroepsbeoefenaar verricht specialistische handelingen. Hij beschikt over specialistische kennis en vaardigheden met betrekking versproducten en het bewerken of verwerken daarvan. Hij zorgt ervoor dat zijn collega’s handelingen kunnen uitvoeren. Hij heeft hierin een faciliterende rol en bewaakt de inhoudelijk kwaliteit. Hij beschikt over instructievaardigheden en inzicht in de behoefte van zijn collega's. De beginnend beroepsbeoefenaar zorgt voor optimalisatie van het versaanbod en traiteursproducten van de versspeciaalzaak. Hij heeft gedegen kennis van de wensen van de klantpopulatie en vaardigheid in het innoveren van de aanbod.
Code | Titel | |
---|---|---|
Geen documenten gevonden |
Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
Code | Keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot |
---|---|---|---|
K0262 | ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 | 01-08-2021 | - |
K0017 | Catering | 01-08-2021 | - |
K0022 | Digitale vaardigheden basis | 01-08-2021 | - |
K0024 | Diversiteit | 29-01-2022 | - |
K0959 | Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs | 01-08-2021 | - |
K0960 | Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs | 01-08-2021 | - |
K0961 | Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs | 01-08-2021 | - |
K1491 | Duurzaam handelen in de beroepspraktijk geschikt voor niveau 3 | - | - |
K0030 | Duurzaamheid in het beroep C | 01-08-2021 | 01-01-2026 |
K0032 | Eetcultuur en -wensen | 01-08-2021 | - |