Vakbekwaam medewerker vers

Crebocode Niveau Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
25703 3 01-08-2021 - -

De beginnend beroepsbeoefenaar verricht specialistische handelingen. Hij beschikt over specialistische kennis en vaardigheden met betrekking versproducten en het bewerken of verwerken daarvan. Hij zorgt ervoor dat zijn collega’s handelingen kunnen uitvoeren. Hij heeft hierin een faciliterende rol en bewaakt de inhoudelijk kwaliteit. Hij beschikt over instructievaardigheden en inzicht in de behoefte van zijn collega's. De beginnend beroepsbeoefenaar zorgt voor optimalisatie van het versaanbod en traiteursproducten van de versspeciaalzaak. Hij heeft gedegen kennis van de wensen van de klantpopulatie en vaardigheid in het innoveren van de aanbod.

Code Titel
Geen documenten gevonden
Doe de overlapcheck voor deze kwalificatie

Er is geen keuzedeel gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Dit keuzedeel is ontwikkeld voor deze kwalificatie. Er kan daarom geen sprake zijn van ondoelmatige overlap.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

STATUS: Leverbaar
Het keuzedeel beschrijft de kennis en vaardigheden die een beginnend beroepsbeoefenaar nodig heeft als hij in de voedingsindustrie wil gaan werken. Kennis over voedselveiligheid, HACCP en gevaren waaraan voedingsmiddelen blootstaan (bederf, besmetting) en de gevolgen die dat heeft voor consumenten,…
STATUS: Leverbaar
Het keuzedeel beschrijft de kennis en vaardigheden die een beginnend beroepsbeoefenaar nodig heeft als hij in de voedingsindustrie wil gaan werken. Kennis over voedselveiligheid, HACCP en gevaren waaraan voedingsmiddelen blootstaan (bederf, besmetting) en de gevolgen die dat heeft voor consumenten,…
Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Be- en/of verwerkt versproducten
Bereidt eenvoudige maaltijden en/of maaltijdcomponenten
Bewaakt voedselveiligheid en voorkomt derving
Reinigt en/of desinfecteert werkruimtes, machines en/of materialen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Behandelt verzoeken, bestellingen en/of klachten van klanten en adviseert hen
Presenteert versproducten
Verzorgt de uitstraling van de locatie
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Ontvangt versproducten en controleert deze op productkwaliteit
Slaat versproducten op
Houdt werkvoorraden bij en signaleert tekorten
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Plant de werkzaamheden
Coördineert het versverwerkingsproces
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Ondersteunt bij het analyseren van de markt
Ondersteunt bij efficiencyverbetering en/of kostenbeheersing
Keuzedelen
Code Keuzedeel Geldig vanaf Inschrijven tot
K0262 ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 01-08-2021 -
K0017 Catering 01-08-2021 -
K0022 Digitale vaardigheden basis 01-08-2021 -
K0024 Diversiteit 29-01-2022 -
K0959 Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs 01-08-2021 -
K0960 Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs 01-08-2021 -
K0961 Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs 01-08-2021 -
K1491 Duurzaam handelen in de beroepspraktijk geschikt voor niveau 3 - -
K0030 Duurzaamheid in het beroep C 01-08-2021 01-01-2026
K0032 Eetcultuur en -wensen 01-08-2021 -