Vakbekwaam medewerker voeding en technologie
Crebocode | Niveau | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot |
---|---|---|---|---|
25461 | 3 | 01-08-2015 | 01-08-2024 | 01-08-2029 |
De beginnend vakbekwaam medewerker voeding en technologie is gericht op het bereiden, samenstellen en/of verpakken van voedingsmiddelen voor mens en dier. Deze voedingsmiddelen worden in grotere aantallen bereid (niet eenmalig). Hij is zich bewust van de invloed van zijn eigen werkzaamheden en die van collega's op de kwaliteit van het voedsel en op de productiviteit en kosten. De beginnend medewerker voeding is inzetbaar bij verschillende producten en processen en op verschillende werkplekken. Voedsel is voorbereid en bereid volgens planning, de richtlijnen en procedures en voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen.
Code | Titel | |
---|---|---|
C0051 | Voedselveiligheid in de productieketen - verdieping | arrow_forward |
C0037 | Beheersen voedselproductie | arrow_forward |
Er is (nog) geen leermiddel beschikbaar in de leermiddelen catalogus. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
Code | Keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot |
---|---|---|---|
K0262 | ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 | 01-03-2016 | - |
K0858 | Brede verbetermethoden en -technieken | 17-07-2020 | - |
K0022 | Digitale vaardigheden basis | 19-07-2016 | - |
K0023 | Digitale vaardigheden gevorderd | 19-07-2016 | - |
K0024 | Diversiteit | 29-01-2022 | - |
K0959 | Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |
K0960 | Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |
K0961 | Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |
K0025 | Duits in de beroepscontext A2 | 01-03-2016 | 01-10-2018 |
K0026 | Duits in de beroepscontext B1 | 01-03-2016 | 01-10-2018 |