Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Crebocode Niveau Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
25742 1 01-08-2022 - -

De Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie werkt in verschillende sectoren, zoals de voedings- en mengvoeder/petfoodindustrie, de horeca, de sector brood- en banket en de versdetailhandel/-groothandel. In de horeca werkt hij in uiteenlopende bedrijven zoals een restaurant, een zalencomplex, een café, een fastservice bedrijf, een cateringbedrijf of een kiosk met voedingsmiddelen. In de sector Brood en banket werkt hij in een grootbedrijf of in het kleinbedrijf bij een ambachtelijke brood- en/of banketbakkerij of bij een patisserie. In de versdetailhandel/-groothandel werkt hij bij een groothandel of in de detailhandel, bij uiteenlopende bedrijven zoals een ambachtelijke slagerij, de versafdeling van een supermarkt, een visspeciaalzaak, een AGF speciaalzaak of een poeliersbedrijf. In de detailhandel werkt hij in de ruimte achter de winkel. Hij assisteert bij de productie, verwerking en verpakking van uiteenlopende voedingsmiddelen en diervoeders. Hij werkt hygiënisch. Hij heeft aandacht voor de kwetsbaarheid en de bederfelijkheid van voedingsmiddelen. Ook gaat hij op een correcte wijze om met leveranciers en chauffeurs waar hij mee te maken krijgt.

Code Titel
Geen documenten gevonden
Doe de overlapcheck voor deze kwalificatie

Er is geen keuzedeel gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Dit keuzedeel is ontwikkeld voor deze kwalificatie. Er kan daarom geen sprake zijn van ondoelmatige overlap.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

STATUS: Leverbaar
Dit combinatiepakket bevat een theorieboek en werkboek. Daarnaast bevat het ook een digitale toegang tot de instructiefilms in SVH Horecatalent. In het theorieboek komen alle belangrijke technieken voor het werken als keukenassistent aan bod: van hygiënisch werken en bestellingen opnemen tot…
STATUS: Leverbaar
Dit combinatiepakket bevat een theorieboek en werkboek. Daarnaast bevat het ook een digitale toegang tot de instructiefilms in SVH Horecatalent. In het theorieboek komen alle belangrijke technieken voor het werken als keukenassistent aan bod: van hygiënisch werken en goederen opslaan tot…
STATUS: Leverbaar
Dit leerwerkboek is onderdeel van de lesmethode 'Entree, niveau 1'. Het boek is inzetbaar voor alle profielen binnen Entree opleidingen. Met dit boek wordt de kerntaak ‘Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie’(B1-K1) afgedekt. Het studieboek leert studenten belangrijke…
STATUS: Leverbaar
Dit boek is ontwikkeld voor het profiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie op niveau 1.
STATUS: Leverbaar
Deze kaartenbak biedt zo'n 140 instructiekaarten waarin al de te leren praktijkhandelingen voor Bedieningsassistent (BAS) & Keukenassistent (KAS) zijn verwerkt. De stappen op de instructiekaart zijn zowel in tekst als in beeld uitgelegd zodat studenten precies weten wat ze moeten doen om de…
1 - 5 van 17
Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Bereidt assisterende werkzaamheden voor
Voert assisterende werkzaamheden uit
Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
Maakt voedingsproducten klantgereed
Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Keuzedelen
Code Keuzedeel Geldig vanaf Inschrijven tot
K1014 Bereiden van eenvoudige gerechten 01-08-2022 -
K0022 Digitale vaardigheden basis 01-08-2022 -
K0959 Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs 01-08-2022 -
K1489 Duurzaam handelen in de beroepspraktijk geschikt voor niveau 1 - -
K0028 Duurzaamheid in het beroep A 01-08-2022 -
K0984 Engels A1/A2 in het beroepsonderwijs 01-08-2022 -
K0802 Engels A2/B1 01-08-2022 -
K0803 Engels B1/B2 01-08-2022 -
K1273 Excellent vakmanschap - -
K0985 Frans A1/A2 in het beroepsonderwijs 01-08-2022 -