Register kwalificatiestructuur

Nieuwe zoekopdracht

Boulanger

Crebocode Niveau Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
25614 4 01-08-2019 - -
Code Titel
Geen documenten gevonden
Doe de overlapcheck voor deze kwalificatie

Er is geen keuzedeel gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Dit keuzedeel is ontwikkeld voor deze kwalificatie. Er kan daarom geen sprake zijn van ondoelmatige overlap.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

STATUS: Leverbaar
Met dit boek heb jij het naslagwerk om met het veelzijdige product brood aan de slag te gaan: van het werken met gist of desem tot het gebruik maken van deegoptimalisatie of het ontwikkelen van eigen producten. Je krijgt de processen tijdens de broodbereiding inzichtelijk en weet de oorzaak van…
Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Plant en bereidt de productie van boulangerieproducten voor
Bereidt boulangerieproducten
Verwerkt, modelleert en bakt boulangerieproducten
Decoreert en werkt boulangerieproducten af
Bewaakt en borgt de kwaliteit van de boulangerieproducten
Verpakt en presenteert boulangerieproducten en slaat deze op
Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Adviseert de klant over boulangerieproducten
Stuurt op de kwaliteit van de operationele processen en routing op de werkvloer
Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het boulangerie assortiment en ontwikkelt receptuur
Bereidt exclusieve boulangerieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
Ontwerpt en verzorgt de presentatie van boulangerieproducten
Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van boulangerieproducten
Keuzedelen
Code Keuzedeel Geldig vanaf Inschrijven tot
K0263 ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 4 23-08-2019 -
K0790 Belevingsgericht werken 23-08-2019 -
K0023 Digitale vaardigheden gevorderd 23-08-2019 -
K0024 Diversiteit 29-01-2022 -
K0959 Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs 23-08-2019 -
K0960 Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs 23-08-2019 -
K0961 Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs 23-08-2019 -
K1492 Duurzaam handelen in de beroepspraktijk geschikt voor niveau 4 - -
K0031 Duurzaamheid in het beroep D 23-08-2019 01-01-2026
K0803 Engels B1/B2 23-08-2019 -