Register kwalificatiestructuur
Nieuwe zoekopdracht
Werkt in de bediening
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Voert voorbereidende werkzaamheden uit
Neemt reserveringen aan
Ontvangt gasten
Adviseert gasten en neemt de bestelling op
Maakt dranken serveergereed
Serveert de bestelling en ruimt af
Creëert en onderhoudt de sfeer
Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
Voert afrondende werkzaamheden uit
Werkt met de kassa
Bewaakt de voorraad
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Controleert de voorraad
Ontvangt en controleert de bestelling
Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Gastheer/-vrouw
Crebocode | Niveau | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot |
---|---|---|---|---|
25168 | 2 | 01-08-2015 | - | - |
De typering van het beroep Gastheer/-vrouw is gelijk aan de basis beroepstypering.
Code | Titel | |
---|---|---|
Geen documenten gevonden |
Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
STATUS: Leverbaar
De gastheer/-vrouw werkt in horecabedrijven met verschillende formules zoals restaurants, bars, feestruimten en vergader-/congrescentra. Soms bedient hij internationale gasten. Hij stemt zijn werkzaamheden, producten en diensten af op de wensen van de gast. De grote variatie van opdrachten,…
STATUS: Leverbaar
Deze licentie geeft je toegang tot de online leeromgeving: SVH Horecatalent. Het is een opzichzelfstaande leeromgeving en is geschikt voor zowel Gastheer/-vrouw (niveau 2), Zelfstandig werkend Gastheer/-vrouw (niveau 3) als Leidinggevende Bediening (niveau 4). Alle theorie wordt op een interactieve…
STATUS: Leverbaar
Deze licentie geeft je toegang tot de online leeromgeving: SVH Horecatalent. Het is een opzichzelfstaande leeromgeving en is geschikt voor zowel Gastheer/-vrouw (niveau 2), Zelfstandig werkend Gastheer/-vrouw (niveau 3) als Leidinggevende Bediening (niveau 4). Alle theorie wordt op een interactieve…
STATUS: Leverbaar
De gastheer/-vrouw werkt in horecabedrijven met verschillende formules zoals restaurants, bars, feestruimten en vergader-/congrescentra. Soms bedient hij internationale gasten. Hij stemt zijn werkzaamheden, producten en diensten af op de wensen van de gast. De grote variatie van opdrachten,…
STATUS: Leverbaar
Gastheer/Gastvrouw basis: BPV-opdrachtenboek
1 - 5 van 22
Kerntaken en Werkprocessen
Keuzedelen
Code | Keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot |
---|---|---|---|
K0003 | ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 | 01-03-2016 | - |
K1224 | Barista basis | - | - |
K1014 | Bereiden van eenvoudige gerechten | 01-10-2018 | - |
K0010 | Bereidt gerechten | 01-03-2016 | 01-04-2019 |
K0957 | Bierkennis | 01-10-2018 | - |
K0022 | Digitale vaardigheden basis | 19-07-2016 | - |
K1185 | Doorstroom vanuit niveau 2 | - | - |
K0983 | Drankenkennis 1, alcoholvrije dranken | 01-07-2018 | - |
K0959 | Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |
K0960 | Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |