Kok

Crebocode Niveau Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
25180 2 01-08-2015 - -

De Kok voert voorbereidende, productie- en afrondende werkzaamheden uit in de keuken. Hij plant dagelijkse werkzaamheden in, bereidt gerechten en werkt ze af voor de uitgifte aan gasten. Hierbij houdt hij rekening met hun wensen en verwachtingen. Daarnaast zorgt de Kok ervoor dat de werkomgeving netjes en schoon is, zodat bereidingen op hygiënische wijze verloopt. Ook hoort het uitvoeren van werkzaamheden rondom voorraadbeheer bij zijn werk.

Code Titel
C0021 Koken in de horeca
Doe de overlapcheck voor deze kwalificatie

Er is geen keuzedeel gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

STATUS: Leverbaar
Engels A1-niveau voor KOK ENG A1 KOK Dit beroepsgerichte leerwerkboek Engels op A1 niveau is speciaal geschreven voor de kok binnen het dossier Keuken. Elk hoofdstuk heeft gevarieerde opdrachten voor alle vaardigheden ondersteund door idioom (StudyGo) en grammatica. De aansprekende teksten en…
STATUS: Leverbaar
KOK BASIS: Keukentechniek In het boek keukentechnieken worden de technieken beschreven die in de keuken voorkomen. Je krijgt kennis over het gereedschap dat je kunt gebruiken en welke technieken je toepast bij verschillende producten en handelingen.
STATUS: Leverbaar
KOK BASIS: Kok als vakman/-vrouw In de keuken ben je niet alleen bezig met het bereiden van gerechten. Er komt veel meer bij kijken, denk bijvoorbeeld aan wat valt er onder horeca, hygiëne, HACCP, bestellen en opslaan van goederen, veilig werken, duurzaamheid en de kwaliteit.
STATUS: Leverbaar
BPV-opdrachten voor de methode kok basis.
STATUS: Leverbaar
De student gaat aan de slag met de brede basiskennis van de keuken. Welke ingrediënten worden er in de keuken gebruikt? Hoe worden de producten geproduceerd en uiteindelijk bereid in de keuken? Aan de hand van theorie- en praktijkopdrachten wordt de student meegenomen in de wereld van productkennis,…
1 - 5 van 7
Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Plant zijn werkzaamheden
Maakt mise en place
Past recepten aan
Bereidt gerechten en componenten
Werkt gerechten voor de uitgifte af
Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
Verricht onderhoud aan keukeninventaris
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Bestelt benodigde producten
Ontvangt en controleert geleverde producten
Slaat geleverde producten op
Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Gekoppelde keuzedelen
Code Keuzedeel Koppeling vanaf Koppeling tot
K0003 ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 01-03-2016 -
K0140 Aziatische keuken 01-03-2016 -
K0757 Bereidt brood- en banketproducten 19-05-2017 -
K0957 Bierkennis 01-10-2018 -
K0891 De gastvrije kok 04-01-2018 -
K0022 Digitale vaardigheden basis 19-07-2016 -
K0983 Drankenkennis 1, alcoholvrije dranken 01-07-2018 -
K0959 Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs 01-04-2018 -
K0960 Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs 01-04-2018 -
K0961 Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs 01-04-2018 -