Kok
Crebocode | Niveau | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot |
---|---|---|---|---|
25180 | 2 | 01-08-2015 | - | - |
De Kok voert voorbereidende, productie- en afrondende werkzaamheden uit in de keuken. Hij plant dagelijkse werkzaamheden in, bereidt gerechten en werkt ze af voor de uitgifte aan gasten. Hierbij houdt hij rekening met hun wensen en verwachtingen. Daarnaast zorgt de Kok ervoor dat de werkomgeving netjes en schoon is, zodat bereidingen op hygiënische wijze verloopt. Ook hoort het uitvoeren van werkzaamheden rondom voorraadbeheer bij zijn werk.
Code | Titel | |
---|---|---|
C0021 | Koken in de horeca | arrow_forward |
Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
Code | Keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot |
---|---|---|---|
K0003 | ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 2 | 01-03-2016 | - |
K0140 | Aziatische keuken | 01-03-2016 | - |
K1224 | Barista basis | - | - |
K0757 | Bereidt brood- en banketproducten | 19-05-2017 | - |
K0957 | Bierkennis | 01-10-2018 | - |
K0891 | De gastvrije kok | 04-01-2018 | - |
K0022 | Digitale vaardigheden basis | 19-07-2016 | - |
K0983 | Drankenkennis 1, alcoholvrije dranken | 01-07-2018 | - |
K0959 | Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |
K0960 | Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |