Zelfstandig werkend bakker
Crebocode | Niveau | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot |
---|---|---|---|---|
25722 | 3 | 01-08-2022 | - | - |
De Zelfstandig werkend bakker is gericht op de kwaliteit van grondstoffen, producten en processen in de bakkerij. Hiervoor heeft de beroepsbeoefenaar een groot kwaliteitsbewustzijn nodig en is hij/zij alert op zaken die mogelijk fout kunnen gaan. De beroepsbeoefenaar heeft aandacht voor duurzaamheid. Het gaat hier bijvoorbeeld om materiaalkeuze, verwerking van afval, gebruik van machines en bewust omgaan met (drink)water en/of energie. De beroepsbeoefenaar toont creativiteit en improvisatievermogen bij het bedenken van nieuwe producten en recepten en speelt daarbij in op de wensen en behoeften van de klant.
Code | Titel | |
---|---|---|
Geen documenten gevonden |
Er is (nog) geen leermiddel beschikbaar in de leermiddelen catalogus. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
Code | Keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot |
---|---|---|---|
K1073 | Ambachtelijke ijsbereiding | 01-08-2022 | - |
K0262 | ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 | 01-08-2022 | - |
K0790 | Belevingsgericht werken | 01-08-2022 | - |
K1014 | Bereiden van eenvoudige gerechten | 01-08-2022 | - |
K0022 | Digitale vaardigheden basis | 01-08-2022 | - |
K0023 | Digitale vaardigheden gevorderd | 01-08-2022 | - |
K0024 | Diversiteit | 01-08-2022 | - |
K0959 | Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs | 01-08-2022 | - |
K0960 | Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs | 01-08-2022 | - |
K0961 | Duits B1/B2 in het beroepsonderwijs | 01-08-2022 | - |