Register kwalificatiestructuur
Nieuwe zoekopdracht
Bereidt bakkerijproducten
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Plant en bereidt de productie van bakkerijproducten voor
Bereidt bakkerijproducten
Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
Bestelt grondstoffen en producten en slaat deze op
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Bestelt benodigde grondstoffen en producten
Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
Slaat geleverde producten op in geconditioneerde ruimtes
Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Adviseert klanten over bakkerijproducten
Stuurt op de kwaliteit van operationele processen en routing op de werkvloer
Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het assortiment en ontwikkelt receptuur
Zelfstandig werkend bakker
Crebocode | Niveau | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot |
---|---|---|---|---|
25174 | 3 | 01-08-2015 | 01-08-2022 | 01-08-2027 |
De Zelfstandig werkend bakker is gericht op de kwaliteit van producten en processen in de bakkerij. Hiervoor heeft hij een groot kwaliteitsbewustzijn nodig en is alert op zaken die mogelijk fout kunnen gaan. Hij toont creativiteit en improvisatie bij het bedenken van nieuwe producten en recepten.
Code | Titel | |
---|---|---|
Geen documenten gevonden |
Er is (nog) geen leermiddel beschikbaar in de leermiddelen catalogus. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
Kerntaken en Werkprocessen
Keuzedelen
Code | Keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot |
---|---|---|---|
K1073 | Ambachtelijke ijsbereiding | 01-04-2019 | - |
K0262 | ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 | 01-03-2016 | - |
K0790 | Belevingsgericht werken | 04-01-2018 | - |
K1014 | Bereiden van eenvoudige gerechten | 01-10-2018 | - |
K0010 | Bereidt gerechten | 01-03-2016 | 01-04-2019 |
K0022 | Digitale vaardigheden basis | 19-07-2016 | - |
K0023 | Digitale vaardigheden gevorderd | 01-03-2016 | - |
K0024 | Diversiteit | 29-01-2022 | - |
K0959 | Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |
K0960 | Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |