Zelfstandig werkend bakker

Crebocode Niveau Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
25174 3 01-08-2015 01-08-2022 01-08-2027

De Zelfstandig werkend bakker is gericht op de kwaliteit van producten en processen in de bakkerij. Hiervoor heeft hij een groot kwaliteitsbewustzijn nodig en is alert op zaken die mogelijk fout kunnen gaan. Hij toont creativiteit en improvisatie bij het bedenken van nieuwe producten en recepten.

Code Titel
Geen documenten gevonden
Doe de overlapcheck voor deze kwalificatie

Er is geen keuzedeel gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Dit keuzedeel is ontwikkeld voor deze kwalificatie. Er kan daarom geen sprake zijn van ondoelmatige overlap.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Er is (nog) geen leermiddel beschikbaar in de leermiddelen catalogus. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Plant en bereidt de productie van bakkerijproducten voor
Bereidt bakkerijproducten
Verwerkt, modelleert en bakt bakkerijproducten
Decoreert bakkerijproducten en werkt deze af
Bewaakt en borgt de kwaliteit van bakkerijproducten
Verpakt en presenteert bakkerijproducten of onafgebakken bakkerijproducten en slaat deze op
Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Bestelt benodigde grondstoffen en producten
Controleert grondstoffen en producten bij ontvangst op (opslag)specificaties
Slaat geleverde producten op in geconditioneerde ruimtes
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Adviseert klanten over bakkerijproducten
Stuurt op de kwaliteit van operationele processen en routing op de werkvloer
Bedenkt ideeën voor het uitbreiden van het assortiment en ontwikkelt receptuur
Keuzedelen
Code Keuzedeel Geldig vanaf Inschrijven tot
K1073 Ambachtelijke ijsbereiding 01-04-2019 -
K0262 ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 01-03-2016 -
K0790 Belevingsgericht werken 04-01-2018 -
K1014 Bereiden van eenvoudige gerechten 01-10-2018 -
K0010 Bereidt gerechten 01-03-2016 01-04-2019
K0022 Digitale vaardigheden basis 19-07-2016 -
K0023 Digitale vaardigheden gevorderd 01-03-2016 -
K0024 Diversiteit 29-01-2022 -
K0959 Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs 01-04-2018 -
K0960 Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs 01-04-2018 -