Zelfstandig werkend bakker
Crebocode | Niveau | Geldig vanaf | Inschrijven tot | Diplomeren tot |
---|---|---|---|---|
25174 | 3 | 01-08-2015 | 01-08-2022 | 01-08-2027 |
De Zelfstandig werkend bakker is gericht op de kwaliteit van producten en processen in de bakkerij. Hiervoor heeft hij een groot kwaliteitsbewustzijn nodig en is alert op zaken die mogelijk fout kunnen gaan. Hij toont creativiteit en improvisatie bij het bedenken van nieuwe producten en recepten.
Code | Titel | |
---|---|---|
Geen documenten gevonden |
Er is (nog) geen leermiddel beschikbaar in de leermiddelen catalogus. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.
Kerntaken en Werkprocessen
Keuzedelen
Code | Keuzedeel | Geldig vanaf | Inschrijven tot |
---|---|---|---|
K1073 | Ambachtelijke ijsbereiding | 01-04-2019 | - |
K0262 | ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 | 01-03-2016 | - |
K0790 | Belevingsgericht werken | 04-01-2018 | - |
K1014 | Bereiden van eenvoudige gerechten | 01-10-2018 | - |
K0010 | Bereidt gerechten | 01-03-2016 | 01-04-2019 |
K0022 | Digitale vaardigheden basis | 19-07-2016 | - |
K0023 | Digitale vaardigheden gevorderd | 01-03-2016 | - |
K0024 | Diversiteit | 29-01-2022 | - |
K0959 | Duits A1/A2 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |
K0960 | Duits A2/B1 in het beroepsonderwijs | 01-04-2018 | - |