Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Crebocode Niveau Geldig vanaf Inschrijven tot Diplomeren tot
25171 3 01-08-2015 - -

Naast de basis beroepstypering is het van belang dat de Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw beschikt over coachingsvaardigheden en kan luisteren, om (lerende) medewerkers op de werkvloer optimaal en persoonsgericht te begeleiden. De Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw begeleidt alleen operationeel en draagt geen eindverantwoordelijkheid, deze ligt bij de leidinggevende.

Code Titel
Geen documenten gevonden
Doe de overlapcheck voor deze kwalificatie

Er is geen keuzedeel gevonden.

Er is sprake van ondoelmatige overlap.
Is er overlap?
Overlappende werkprocessen
Niveau complexiteit
Niveau verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Overlap vakkennis en vaardigheden
Niveau vakkennis en vaardigheden
Omvang vakkennis en vaardigheden
Er bestaat al een door de minister vastgestelde koppeling tussen deze kwalificatie en dit keuzedeel.
Dit keuzedeel is ontwikkeld voor deze kwalificatie. Er kan daarom geen sprake zijn van ondoelmatige overlap.
Er is geen overlap informatie gevonden.

Vul onderstaande gegevens in om een check uit te laten voeren door de Toetsingskamer.

Uw aanvraag is succesvol verwerkt. U ontvangt bericht als de check gereed is. Het aantal aanvragen voor een overlapcheck is onverwacht fors toegenomen. Het is niet uitgesloten dat dit tot vertraging zal leiden bij het verwerken van de aanvragen. De Toetsingskamer SBB stelt alles in het werk om aanvragen zo snel mogelijk te verwerken.

Er is een fout opgetreden bij het versturen van uw verzoek naar de beheerder, probeer het later nog een keer.

Hierbij een overzicht van geregistreerde beschikbare leermiddelen voor dit product van de kwalificatiestructuur. Wilt u ook uw leermiddelen zichtbaar hebben in dit register? Ga dan naar het Koppelpunt Catalogusinformatie van Kennisnet.

STATUS: Leverbaar
De gastheer/-vrouw werkt in horecabedrijven met verschillende formules zoals restaurants, bars, feestruimten en vergader-/congrescentra. Soms bedient hij internationale gasten. Hij stemt zijn werkzaamheden, producten en diensten af op de wensen van de gast. De grote variatie van opdrachten,…
STATUS: Leverbaar
Deze licentie geeft je toegang tot de online leeromgeving: SVH Horecatalent. Het is een opzichzelfstaande leeromgeving en is geschikt voor zowel Gastheer/-vrouw (niveau 2), Zelfstandig werkend Gastheer/-vrouw (niveau 3) als Leidinggevende Bediening (niveau 4). Alle theorie wordt op een interactieve…
STATUS: Leverbaar
Deze licentie geeft je toegang tot de online leeromgeving: SVH Horecatalent. Het is een opzichzelfstaande leeromgeving en is geschikt voor zowel Gastheer/-vrouw (niveau 2), Zelfstandig werkend Gastheer/-vrouw (niveau 3) als Leidinggevende Bediening (niveau 4). Alle theorie wordt op een interactieve…
STATUS: Leverbaar
Dit combinatiepakket is het vervolg op de basis van van de leermiddelenmix van SVH voor zelfstandig werkend gastheer/-vrouw. Het bevat de twee theorieboeken, drie praktijkwerkboeken en toegang tot de digitale leeromgeving: SVH Horecatalent.
STATUS: Leverbaar
Dit combinatiepakket is het vervolg op de basis van van de leermiddelenmix van SVH voor zelfstandig werkend gastheer/-vrouw. Het bevat de twee theorieboeken en toegang tot de digitale leeromgeving: SVH Horecatalent met de digitale praktijkopdrachten.
1 - 5 van 27
Kerntaken en Werkprocessen
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Voert voorbereidende werkzaamheden uit
Neemt reserveringen aan
Ontvangt gasten
Adviseert gasten en neemt de bestelling op
Maakt dranken serveergereed
Serveert de bestelling en ruimt af
Creëert en onderhoudt de sfeer
Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
Voert afrondende werkzaamheden uit
Werkt met de kassa
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Controleert de voorraad
Ontvangt en controleert de bestelling
Pakt de bestelling uit en slaat deze op
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Bestelt de voorraad
Reclameert foute levering bij de leverancier
Beheert de opslag van de voorraad
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Verzamelt informatie
Doet voorstellen voor de menukaart
Complexiteit
Verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
Vakkennis en vaardigheden
Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Keuzedelen
Code Keuzedeel Geldig vanaf Inschrijven tot
K0262 ARBO, kwaliteitszorg en hulpverlening geschikt voor niveau 3 01-03-2016 -
K1224 Barista basis - -
K0790 Belevingsgericht werken 04-01-2018 01-10-2018
K1014 Bereiden van eenvoudige gerechten 01-10-2018 -
K0010 Bereidt gerechten 01-03-2016 01-04-2019
K0957 Bierkennis 01-10-2018 -
K0022 Digitale vaardigheden basis 19-07-2016 -
K0023 Digitale vaardigheden gevorderd 19-07-2016 -
K0024 Diversiteit 29-01-2022 -
K1015 Drankenkennis 2, alcoholhoudende dranken 01-10-2018 -